Monday, July 13, 2009

AND TODAYYYYYYYYY!!!! Merci staroftheeast and ETSY


5 comments:

StaroftheEast said...

You are welcome, congrats :)

Pesky Cat Designs said...

Congrats on your front page!! Love the blue bag. Perfect for summer days. :)

Nihal said...

Feyzacığım,

Haftasonum çok güzel geçti, makalemden de okuyacağın üzere. Gazetecilik ruhum bir hızlandı, fotoğrafları da ekliyorum ard arda, tatil flan görmüyor gözüm dermişim, lol:)

Şaka bir tarafa, ben de hemen yazamadım sana. Şimdi fırsatım olabildi -gelen giden yorumları okuyup en hızlı şekilde varsa yanıtlayabilmek adına. Birgün gecikmeli de olsa sana stresi olmayan -koşuşturması az -gönlünce bir yeni hafta olsun diliyorum:)

Tatilim konusunda, biliyor musun ilk kez plansız programsızım bu yaz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ama buraya bu kablolu hatlara ve dijitalliğe bir süreliğine ara vereceğim. Geçen yaz tatilim güzeldi. Notlarım da arşivde saklı, çok ilgi çekmişti. Şimdi bilmiyorum açıkçası. Bakalım..

Yeni ev dekorasyonlarına bayılırım. Senin gibi zevkli birinin dekore edeceği evi gerçekten kenarından köşesinden de olsa gizlice görmek isterdim. Belki bizlerle birkaç içeriden resim eşliğinde yeni yuvanızı paylaşabilirsin sayfanda. Ayıla bayıla zevkle izlerdim, inan:)

Şimdiden size kolay gelsin derken, ahh Romantik Paris'te bu romantik kızı da hatırlamayı unutma:) En sevdiğim birkaç şehirden biri.

Tüm kalpten sevgilerimi gönderiyorum, sana ve ailene. Ohh unutmadan benden de kocaman Congrats! Daha pekçok güzel haberlerinin takipçisi olacağım:)

steviewren said...

Your purses are really nice! I like your taste.

Thanks for becoming a follower of my blog.

IKABAGS said...

Hi,
You are wellcome :)))